

## Annual Conference September 18-21, 2022 Professional Development Hours (PDH)

The following training sessions were offered as part of the CPGA Annual Conference for Professional Development Hours (PDH). The conference attendee should verify which sessions he/she attended by entering the minute value of each session and divide the total by 60 to determine the PDH value. Please sign and return a copy to the Carolinas Public Gas Association. The original should be submitted to your certifying organization or held on file for audit purposes.

COURSE/SESSION	COURSE/SESSION	APPROVED	ATTENDED
DATE & TIME	DESCRIPTION		
MONDAY (September 19) 9:00 A.M – 10:30 A.M.	KEYNOTE PRESENTATION:		
	HARNESSING GENERATIONAL		
	DIVERSITY AS A MAJOR	90 minutes	
	COMPETITVE ADVANTAGE		
	SPEAKER: DAN QUINN		
MONDAY (September 19) 10:45 A.M. – 11:30 A.M.	POWERING AMERICA: THE ROLE OF		
	NATURAL GAS IN ECONOMIC	45	
	DEVELOPMENT	45 minutes	
	SPEAKER: DIDI CALDWELL		
THESPAY (Southern Long 20)	FEDERAL LEGISLATIVE AND		
TUESDAY (September 20) 8:45 A.M. – 9:30 A.M.	REGULATORY UPDATE	45 minutes	
	SPEAKER: ERIN KURILLA		
TUESDAY (September 20)	NATURAL GAS MARKET UPDATE	45	
10:15 A.M. – 11:00 A.M.	SPEAKER: MATT FLEMING	45 minutes	
TUESDAY (September 20)	RENEWABLE GAS	45	
11:00 A.M. – 11:45 A.M.	SPEAKER: DR. PETER BARBER	45 minutes	
TUESDAY (September 20) 1:00 P.M. – 1:45 P.M.	ENVIRONMENTAL, SOCIAL,		
	GOVERNANCE (ESG) PRESENTATION	45 minutes	
	SPEAKER: PETE SHERRARD		
TUESDAY (September 20) 2:00 P.M. – 2:45 P.M.	WHAT IS SUSTAINABLE HYDROGEN?		
	HOW CAN ITS USE EVOLVE? HOW		
	COULD ITS INTEGRATION AFFECT	45 minutes	
	CPGA MEMBER COMPANIES		
	SPEAKER: SCOTT SHIELDS		
<b>TOTAL MINUTES ATTENDE</b>			
PDH HOURS EARNED (Total			

l, Conference in Greenville, Sout	 d the sessions identified	d above during the	2022 CPGA Annua
Signature			